eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Sári: "Janics Natasa sokkal jobb csapatember Benedeknél"

Kellemesen csalódtam Janics Natasában, aki sokkal jobb csapatember Benedek Dalmánál - mondta az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában Sári Nándor kajakedző, aki összesen hat számban készíti fel éremesélyes versenyzőit a pekingi olimpiára.

A tréner hangsúlyozta, hogy Fábiánné Rozsnyói Katalin okozta azt a helyzetet, ami Kovács Katalin távozásához vezetett. Az MTK 23-szoros világbajnoka őt kérte fel új edzőjének, ahogy Janics Natasa, Kozák Danuta és Szabó Gabriella is.

Sári Nándor megjegyezte, hogy korábban jó viszonyban volt Fábiánnéval, most azonban már a köszönését sem fogadja az edzőnő.

Baráth Etele szövetségi elnök az InfoRádió Aréna című műsorában három hete ismertett felvetésére, amely szerint az ideális az lenne, hogy a volt női szakágvezetővel együtt készítse fel a versenyzőket az augusztusi játékokra, Sári Nándor azt mondta: nem jó, ha egy versenyzőnek két edző dirigál, ráadásul új tanítványai semmiképp nem akarják, hogy Fábiánné részt vegyen a következő hetek munkájában.

Sári Nándor az InfoRádió sportmagazinjában elismerte, hogy nehéz helyzetben vette át Kovácsékat. Megjegyezte, hogy nagy volt rajta a nyomás, mert néhány nap alatt is el lehet rontani egy versenyző korábbi munkáját.

Korábban a közszolgálati televízió reggeli műsorában Fábián László azt mondta, hogy Kovács Katalin esélyeit egy sarlatán sem tudná elrontani. Sári erre úgy reagált: edzőkollégájának ez korábban már kétszer is sikerült más versenyzőkkel.

Sári Nándor úgy vélte: a Fábián-házaspárnak szelektív a memóriája, hiszen Fábiánné korábban maga mondta neki, hogy Benedek Dalma nem való csapathajóba, most pedig éppen ő akarta mindenáron szerepeltetni négyesben.

Az edző megjegyezte: Janics Natasa sokkal jobb csapatember Benedeknél, akit egyébként szintén kiváló képességű versenyzőnek tart.

A szakember az InfoRádióban arról is beszélt, hogy szükség lenne egy valódi tartalékra, mert a kijelölt Benedek Dalma és Paksy Tímea a jelek szerint nem folytatja a felkészülést az olimpiára. Sári Nándor hozzátette: meg tudja őket érteni a nagy csalódás után, helyettük Patyi Melindát javasolja erre a szerepre.

A tréner hét tanítványától hat számban összesen legalább három aranyérmet vár Pekingben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×