eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Már a Real-elnök sem hisz Ronaldo megszerzésében

Ramon Calderon, a Real Madrid elnöke vasárnap azt mondta, már nehezen tudja elképzelni, hogy Cristiano Ronaldo a következő szezonban a királyi gárdát erősítse.

A spanyol bajnok az elmúlt hetekben nem titkolta, hogy szívesen látná a Manchester United 23 éves futballistáját - aki maga is kacérkodott a királyi gárdához szerződés gondolatával -, a szigetországi klub azonban többször is kijelentette: a játékos nem eladó.

"A mostani állás szerint nagyon valószínű, hogy Ronaldo a következő idényt is a Manchester Unitednél tölti" - mondta Calderon.

"Elméletileg még lenne időnk az átigazolás lebonyolítására, de ennek az lenne a feltétele, hogy az angolok kapcsolatba lépjenek velünk" - tette hozzá.

Ronaldo szerződése 2012-ig szól az MU-nál, amellyel az előző szezonban bajnokságot és BL-t nyert úgy, hogy 42 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×