eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

A Chelsea egy "igazán nagy ajánlatot" tett Kakáért

A Chelsea ismét akcióba lendült, és hatalmas összegről szóló ajánlatot tett a Milan brazil karmesteréért, Kakáért - erősítette meg a piros-feketét elnöke.

Adriano Galliani a La Stampa című lapnak adott interjúban elismerte, hogy a brazil aranylabdás játékosért egy "igazán nagy ajánlat" érkezett a Chelsea-től.

Kakát korábban kitartóan hívta a Real Madrid, míg Luiz Felipe Scolari kinevezésekor a Chelsea-nél is szóba került a megszerzése. Roman Abramovics, a londoni klub tulajdonosa korábbi sajtóhírek szerint 50 millió font körüli összeget sem sajnálna a 2007-es aranylabdás labdarúgóért.

A Milan elnöke arról is beszélt, hogy Andrea Pirlóért is többen érdeklődnek. Az olasz középpályás a lapok szerint elégedetlen fizetésével, mivel Kaká évi 7,5 millió eurós fizetésével szemben ő négymilliót keres, de Galliani hozzátette: sem a játékos, sem ügynöke nem kereste fel őt több pénzt követelve.

Közben olasz források szerint a Chelsea csatára, Didier Drogba megegyezett az Inter vezetőivel. Az elefántcsontparti támadóra a hírek szerint nem tart igény Luiz Felipe Scolari, így a 30 éves labdarúgó távozhat a Stamford Bridge-ről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×