eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Újabb Chelsea-sztár sérült meg

Néhány hétig nem léphet pályára Frank Lampard, a Chelsea angol válogatott labdarúgója, aki az Aston Villa elleni szerdai bajnokin szenvedett combizomsérülést.

"Egyelőre nem tudjuk mennyit kell pontosan kihagynia, de óriási szükség lenne rá, így minél hamarabb meg kell kezdenie a rehabilitációt" - áll a klub hivatalos közleményében.

Lampard mellett a sérültek között van John Terry, Didier Drogba, Claude Makelele és Florent Malouda is, ráadásul az Aston Villa ellen Ricardo Carvalhót és Ashley Cole-t is kiállították, eltiltásukról később döntenek.

Kiállítás esetén ugyan Angliában automatikusan három meccses eltiltás jár, ami azonnal hatályba lép, a klub Cole eltiltása ellen fellebbezett, mert a videofelvételen látszik, hogy nem kézzel, hanem fejjel ért a labdába.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

Érik a katasztrófa a világ egyik legszegényebb államában – Országoknak is okozhat függőséget a kábítószer

A 2021-es hatalomátvétel után az afganisztáni tálibok szinte azonnal megkezdték az ország mákmezőinek felszámolását. A radikális szunnita kormány főleg vallási meggyőződésből hirdetett háborút a kábítószerek ellen, egy valamit azonban nem vettek figyelembe: az ópium az ország gazdaságának gerincét adta, a kereskedelem felszámolásával pedig a vidéki afgánok milliói vesztették el megélhetésüket. Nézzük, mekkora ütést szenvedett el a világ egyik legszegényebb országa a radikális döntés meghozatala után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×