eur:
392.01
usd:
360.17
bux:
72294.66
2024. július 16. kedd Valter
VALENCIENNES, FRANCE - DECEMBER 19: Kylian Mbappe of PSG during the French Cup match between Entente Feignies-Aulnoye and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade du Hainaut on December 19, 2021 in Valenciennes, France. (Photo by John Berry/Getty Images )
Nyitókép: John Berry/Getty Images

Macron elárulta, hogy mit tanácsolt Mbappénak

Emmanuel Macron francia elnök is azt tanácsolta Kylian Mbappénak, hogy Franciaországban folytassa labdarúgókarrierjét.

A regionális sajtóban szombaton megjelent nyilatkozatában Macron elárulta, hogy beszélt a Paris Saint-Germain világbajnok játékosával, akinek azt tanácsolta, hogy maradjon Franciaországban.

"Amikor egy informális, baráti megbeszélésen kikérik a véleményemet, elnökként az a feladatom, hogy megvédjem hazám értékeit" - közölte az államfő.

Az Olympique Marseille szurkolójának tartott Macron hozzátette: nem folyt bele ténylegesen az ügymenetbe, csupán sportági rajongóként fogalmazta meg a véleményét, hasonlóan azokhoz, akik szeretik a jó futballt és szurkolnak egy csapatnak.

A 23 éves Mbappéről egy éven át írt a nemzetközi sajtó, hogy a Real Madridhoz készül. A francia támadó végül a közelmúltban úgy döntött, hogy június végén lejáró szerződését három évvel meghosszabbítja a PSG-nél, amelynél az új megállapodás értelmében 2025 nyaráig marad.

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás: J. D. Vance alelnökjelöltsége több szempontból is ideális a republikánusoknak

Magyarics Tamás: J. D. Vance alelnökjelöltsége több szempontból is ideális a republikánusoknak

A 39 éves ohioi szenátor James David Vance lesz a republikánus Donald Trump alelnökjelöltje az Egyesült Államok novemberi elnökválasztásán. Magyarics Tamás Amerika-szakértő szerint ő hozhatja az egyik billegő államot, Ohiót, megszólíthatja a kiábrándult fiatalokat és az amerikai alsó-középosztályt is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.17. szerda, 18:00
Navracsics Tibor
közigazgatási és területfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×