eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Los Angeles, 2017. január 31.Keanu Reeves angol-kanadai-amerikai színész a John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter Two) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Arclight Hollywood Színházban 2017. január 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
Nyitókép: MTI/EPA/Paul Buck

Itt a hivatalos bejelentés, nagy hírt kaptak a Mátrix-filmek rajongói

Jön a Mátrix 4, visszatér Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, a filmet pedig a széria egyik kitalálója írja és rendezi. Idén lesz 20 éve, hogy bemutatták az első Mátrix-filmet.

Sokáig csak pletykáltak róla, néhány órája azonban hivatalosan is bejelentették a folytatást - írja a Variety alapján a hvg.hu.

A sci-fit az eredeti Mátrix-mozik egyik kitalálója, Lana Wachowski írja és rendezi, emellett producerként is dolgozik majd rajta. Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek, természetesen a régi szerepben, vagyis Neóként és Trinityként.

A történetről még semmit nem tudni, a munkálatok várhatóan 2020 második felében kezdődnek. A trilógia korábbi darabjai összesen 1,6 milliárd dollár bevételt termeltek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×