eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Új albummal és nyári koncerttel tér vissza a Blur

Új stúdióalbummal és nyári londoni koncerttel tér vissza az 1990-es évek ikonikus britpop csapata, a Blur.

Az együttes egy sebtében összehívott londoni sajtótájékoztatón csütörtökön jelentette be visszatérését, alig néhány hónappal azután, hogy frontemberük, Damon Albarn úgy nyilatkozott: új album nincs a láthatáron, zenésztársaival más projekteken dolgoznak.

A csütörtöki tájékoztatás szerint a The Magic Whip (A csodaostor) című új albumot részben Hongkongban vették fel, és azt a városban lezajlott politikai zavargások mellett egy észak-koreai utazás inspirálta. Az április 27-én megjelenő lemez lesz a csapat első stúdióalbuma a 2003-as Think Tank óta.

A Blur tagjai azt is közölték, hogy a londoni Hyde Parkban nagyszabású koncertet adnak június 20-án. A popbanda 2003-as feloszlása óta kizárólag élő koncertekre állt össze, legutóbb a 2012-es olimpia záróünnepségén zenéltek együtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×