eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Akció-thrillert forgat John Travolta

Független filmet forgat John Travolta I Am Wrath címmel márciustól.

Az akció-thrillert az Ohio állambeli Columbusban forgatják. A forgatókönyv szerint a Travolta által megformált főszereplő maga veszi kezébe a nyomozást és az igazság utáni hajszába kezd, miután egy csapat korrupt rendőr képtelen felesége gyilkosának nyomára bukkanni.

John Doherty, Columbus város filmes produkciókat támogató bizottságának (The Greater Columbus Film Commission) munkatársa elmondta, a mintegy tízmillió dolláros (2,6 milliárd forintos) költségvetésű film az egyik legnagyobb projekt, amely az elmúlt években a városban megvalósult.

Hozzátette, a producerek januárban látogattak el a térségbe, és a helyszín kiválasztásában valószínűleg sokat számított az, hogy Ohio állam adókedvezményeket nyújt a produkciós cégeknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×