eur:
389.5
usd:
363.46
bux:
68131.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Mégis a Kincsem Parkban lép fel Madonna

Az eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban tartják meg az augusztus 22-i budapesti Madonna-koncertet - közölte a szervező Live Nation Hungary.

Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, ám a szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon az amerikai énekesnő fellépésének. Ezt követően Kisteleki István MLSZ-elnök levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet főigazgatójának, és azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai világbajnoki selejtezőjére tekintettel ne a Puskás-stadionban rendezzék a koncertet.

Ezt követően a NUSI közleményben tudatta, hogy a létesítmény csak akkor lehet a koncert helyszíne, ha a szervező Live Nation Hungary megegyezik erről az MLSZ-szel. A szervező cég a múlt héten még azt közölte, hogy tárgyalási lehetőséget kértek az MLSZ-től, és a megbeszélésre ezen a héten sor kerül. Az MLSZ hétfői közleményében azonban egyértelművé tette, hogy lezártnak tekinti az ügyet.

A koncertszervező cég közleménye szerint továbbra sem értik ugyan az MLSZ elnökének elutasító álláspontját a koncert Puskás-stadionbeli megrendezésével kapcsolatban, a legfontosabbnak azonban azt tartják, hogy Madonna fellépése megvalósuljon, így el kell fogadniuk: a rendelkezésre álló idő nem elegendő a felvetődött probléma megoldására, különösen amikor ilyen merev ellenállásba ütköznek.

A Live Nation arra is emlékeztetett szerdai közleményében, hogy felajánlották a stadion gyepfelületének cseréjét a Madonna-koncert után, az MLSZ azonban ezt is visszautasította.

A Kincsem Parkba megváltott jegyek az eredeti feltételek mellett változatlanul érvényesek - teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×