INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Brigitte Bardot közelebb érzi magát állataihoz, mint az emberekhez

InfoRádió / MTI
Brigitte Bardot francia filmlegenda idős korában sem szégyelli, hogy számos férje és szeretője volt, szerinte a szenvedély csak három éven át tarthat - mondta egy csütörtökön megjelent interjúban, amelyben arról is vallott, hogy emelt fővel és büszkén akar szembenézni a halállal.

Egy másik ember iránt érzett szenvedély nem tarthat tovább három évnél, ő is ezért cserélgette oly gyakran a partnereit - olvasható a Philosophie Magazine hasábjain közölt beszélgetésben.

Az egykori szexszimbólum - aki harcos állatvédőként saját bevallása szerint közelebb érzi magát állataihoz, mint az emberekhez - kifejezetten sötéten látja az emberiség jövőjét. Szerinte az ember saját létét fenyegeti. "Ha már mindent kipusztított, ő maga is elpusztul" - vélekedett a színésznő.

Brigitte Bardot azt is elmondta, hogy továbbra is inkább mankóval jár, és nem operáltatja meg csípőjét. Egész életében küzdött, és úgy érzi, joga van a nyugalomhoz. Saját halálával emelt fővel, büszkén és jó egészségben akar szembenézni. Éppen ezért támogatja a halálba segítés legalizálását és az öngyilkossághoz való jog elismerését - jelentette ki a szeptemberben 75. születésnapját ünneplő sztár.

A színésznő - aki fajgyűlöletre és idegenellenességre való felhívások miatt már állt bíróság előtt, és el is ítélték - kikerülte a politikai nézeteire vonatkozó kérdéseket.

A magazin e témában többek közt arra lett volna kíváncsi, hogy folytatott volna-e viszonyt muzulmán vagy zsidó férfival, és hogy rokonszenvesnek találja-e Barack Obama amerikai elnököt.

A címlapról ajánljuk