INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Jegyvásárlás előtt virtuális sétát tehet a Salzburgi Ünnepi Játékok helyszínein

InfoRádió / MTI
Aki jó előre jegyet akar vásárolni a Salzburgi Ünnepi Játékok egyik előadására, az virtuális kamerával azonnal végigjárhatja a fesztivál épületeit, és kiválaszthatja kedvenc helyét magának. Mielőtt még a valóságban meg kellene jegyét vásárolnia, leülhet a kiválasztott helyre, és megtapasztalhatja a valós látási viszonyokat.

Minden egyes ülőhelyről tízezer fotót készítettek, ami különösen Mozart szülőházát illetően nem hiábavaló. Így azután senkivel sem fordulhat elő, hogy zsákbamacskát vásárol.

Maga a jegyvásárlás is egyszerűbb lett a honlapnak köszönhetően, és a jegyek eladásának hivatalos kezdetéig bőven van idő a jegyfoglalásra.

Újdonság továbbá a http://www.salzburgfestival.com honlapon, hogy világosan különbséget tesz az aktuális fotók lehívása, az Ünnepi Játékok történetében barangolás, valamint az aktuális produkciók történeti és zenei tartalmai között.

Áttekinthetően lehívható továbbá az Ünnepi Játékok struktúrája, mindenekelőtt pedig a művészek több oldalas bemutatása interjúkat is tartalmazó életrajzaikkal együtt, valamint a produkciókkal kapcsolatos feljegyzések.

Gerbert Schwaighfer, a Fesztivál gazdasági vezetője elmondta, hogy a honlapon végzett munka egy évet vett igénybe, aminek példamutatóan ügyfélbarát vevőkiszolgálás lett az eredménye.

A címlapról ajánljuk