eur:
385.26
usd:
354.71
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Sokkoló videón, ahogy a maláj légierő helikopterei a levegőben ütköznek

Malajzia királyi haditengerészete ünnepségre készül, a két helikopter a koreográfia próbálása közben ütközött egymásnak. Az első híradások szerint senki sem élte túl a balesetet.

Két katonai helikopter ütközött össze és zuhant le kedden egy kiképzés során Malajziában, a fedélzeten tartózkodó tíz ember életét vesztette - közölte a malajziai haditengerészet.

Májusban ünneplik a haditengerészet 90. évfordulóját Malajziában, a helikopterek személyzete erre készülve gyakorlatozott az ország nyugati részén fekvő Perak államban, a Lumut haditengerészeti támaszpont fölött, amikor a baleset történt.

Az egyik helikopter fedélzetén hét, míg a másikon három személy tartózkodott. A közlemény szerint minden áldozat a helyszínen meghalt.

A légi ütközésről videó is készült, megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk:

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×