eur:
393.47
usd:
367.04
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Kiszáll az okostelefonos piacról az egyik nagyágyú

Inkább a mesterséges intelligenciába fektetnek.

Gombok nélküli mobil. Androidos csúcstelefon, amelynél szinte már nincs is keret a képernyő körül. Szemüveg, amelyik méri a pulzust. Csak néhány az elmúlt évek újdonságai közül, melyek a kínai Meizuhoz köthetők, és amelyekből már biztosan nem lesz semmi − írja a HVG.

A cég kiszáll az okostelefonos piacról, és mindent a mesterséges intelligenciába fektet. A kínai Geely autógyártó tulajdonában álló, eddig okostelefonokról és azok kiegészítőiről ismerhető vállalat a Weibo kínai közösségi oldalon közölte döntését.

A Gizmochina által lefordított bejelentés szerint fejlesztőik mostantól olyan készülékeken fognak dolgozni, melyek a világszerte elérhető nagy nyelvi modellek képességeit adják a felhasználók kezében.

Az első ilyen termékek még idén forgalomba kerülhetnek, először vélhetően Kínában.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Mérsékelt elmozdulásokkal kezdődhet a kereskedés az irányadó európai tőzsdéken a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák előtt. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×