eur:
394.05
usd:
363.62
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Nyitókép: YouTube/Persbureau District8

Csatornába zuhant egy magyar rendszámú autó Hollandiában - videó

A sofőr meghalt és találtak még két női holttestet.

December 10-én, vasárnap reggel egy magyar rendszámú személygépkocsi ismeretlen okból a vízbe zuhant a hollandiai Oostpoortweg közelében - írta meg az Index a helyi rendőrségre és egy olvasói fotóra hivatkozva.

A rendőrségre nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy jármű van a vízben. A helyszínre számos mentőautó és búvárok, valamint darus kocsi is érkezett. A holland rendőrség közlése szerint egy utas saját erejéből kimászott a kocsiból, a tűzoltók segítségével jutott partra, kórházba került. A sofőrt búvárok szabadították ki, a mentők kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni.

A tűzoltóság búvárai az autó kiemelése után átkutatták a csatornát, és a balesettől mintegy 100-150 méterre két női holttestet találtak. Az nem világos, hogy velük mi történt, felmerült, hogy akár a kocsi utasai is lehettek.

A baleset oka, valamint a sérült férfi és az elhunytak személyazonossága egyelőre ismeretlen.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×