eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Parent is holding her little girls arm and is about to use violence. Representing child abuse and domestic violence.
Nyitókép: simarik/Getty Images

Németországban elkerülik a börtönt egy 15 éves lány megerőszakolói

A német Bild című lap szerint óriási felháborodás keltett, hogy a bíróság nem ítélte el a migránsokat, akik megerőszakoltak egy 15 éves lányt

A lap felidézte: 2020 szeptemberében egy fiatal férfiakból álló banda csoportosan támadott meg egy ittas, akkor 15 éves lányt éjszaka egy városi parkban, és megerőszakolták. A nyomozók legalább kilenc különböző elkövetőtől származó spermiumnyomokat találtak.

Közölték: a bíróság a legfiatalabb vádlottat, egy most 19 éves iránit két év és kilenc hónap szabadságvesztésre ítélt. Nyolc másik vádlott (20-23 évesek) büntetésének végrehajtását próbaidőre felfüggesztették vagy előzetes próbaidőt szabtak ki rájuk. Ilyen esetekben hat hónapon belül születik döntés arról, hogy a büntetés felfüggesztett marad-e, vagy az elítéltnek börtönbe kell vonulnia. Egy 23 éves vádlottat felmentettek.

A cikkben megjegyezték: a kilenc vádlott közül nyolcnak migrációs háttere van.

Azt is írták, hogy a tartományi törvényszék ifjúsági kollégiuma előtt zajló eljárás másfél évig tartott, az elkövetők és az áldozat fiatal korára tekintettel a nyilvánosság kizárásával folytattak le. Mivel azonban a bűncselekmény felháborodást váltott ki, a bírák engedélyezték a keddi ítélethozatal egy részének meghallgatását.

Kitértek rá: az összes védőügyvéd felmentést kérvényezett, és azzal érveltek, hogy a férfiak nem ismerték fel, hogy a lány nem járult hozzá a szexuális aktushoz, a vádlottak nagyon megszenvedték a vádakat és a hosszú tárgyalást, "ráadásul fiatal férfiak voltak, akik a tesztoszteron hatása alatt álltak".

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×