eur:
386.9
usd:
369.23
bux:
56078.13
2023. október 3. kedd Helga
Nyitókép: Facebook

Újabb magyar áldozatot követelt az ukrajnai háború

A beregszászi Sebestyén László halálhíréről Babják Zoltán polgármester számolt be a közösségi oldalán.

A közlemény szerint Sebestyén László 1998-ban született. A katona az ukrán hadsereg egyik rohamdandárjának segédlövészeként szolgált, a Donyeck megyei Rozdolivka közelében esett el. A temetés időpontjáról későbbre ígértek tájékoztatást – írja a Magyar Nemzet.

Őszinte részvétemet fejezem ki a hozzátartozóknak a városi tanács, a képviselő-testület, a végrehajtó bizottság és kistérségünk lakosai nevében – írta Babják Zoltán.

A tavaly február 24. óta tartó háborúban eddig elhunytak közül több mint húsz magyar származású áldozatról lehet tudni.

A Kárpáthír arról számolt be, hogy egy másik kárpátaljai katona is életét vesztette a háborúban. A Nagydobronyi kistérség tájékoztatása szerint Havrilov Maxim, a 128. különálló hegyi rohamdandár őrmestere, nagydobronyi születésű dimicsői lakos június 6-án katonai szolgálat teljesítése közben halt meg. A katona a háború első napjától harcolt, Novoandrijivka falu közelében, Zaporizssja megyében szolgált, és mindössze negyvenegy éves volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a MATE Szent István Biztonságpolitikai Központ vezetője
Jó hírek érkeztek, pattan az OTP

Jó hírek érkeztek, pattan az OTP

Az elmúlt időszakban tapasztalt negatív tőzsdei hangulat a hét első felében sem tudott érdemben javulni, Európában tegnap is estek a tőzsdék, míg az USA-ban vegyes kereskedést láttunk. Ezt követően Ázsiában tovább estek a tőzsdék a hongkongi piac vezetésével, amelyen újra volt kereskedés a hosszú hétvége után. Az európai tőzsdéken szintén negatív a hangulat ma délelőtt, viszont a magyar tőzsde felpattant, részben az OTP-nek köszönhetően. Délután érdemes lesz figyelni a hét első amerikai munkanélküliségi adatát (az e heti háromból), hiszen ez potenciálisan megmozgathatja a piacot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×