eur:
394.24
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay.com

Lézerrel véste bele monogramját betegei szerveibe

Törölték a nyilvántartásból a - szerinte vicces - birminghami sebészt.

A The Guardianre hivatkozva a 444 azt írja, töröltek a nyilvántartásból egy 57 éves birminghami orvost, miután vallomását követően igazoltnak látták, hogy Simon Bramhall belevéste betegei egyes szerveibe az SB feliratot, vagyis monogramját.

A 2013-ra visszanyúló történet szerint a sebész argon lézert használt hallatlan cselekedeteihoz, amit eredetileg arra használnak, hogy megállítsák a máj vérzését a műtétek során.

Az Orvosi Szakértői Bírósági Szolgálat szerint amit a sebész tett, az "bizonyos fokú szakmai arroganciából fakadt", aláásva a szakmájába vetett közbizalmat.

Bramhall először akkor bukott le, amikor egy másik sebész észrevette a "bevésett" monogramot, le is fotózta a 4 centis írást.

A sebész nem tagadta tettét, de kijelentette, azért járt el így, hogy enyhítse a feszültséget a műtőben. Akkori munkájából egyébként önként távozott 2014-ben.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×