eur:
392.28
usd:
366.89
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Az AstraZeneca brit-svéd gyógyszergyár és az Oxfordi Egyetem közös fejlesztésű, koronavírus elleni vakcináinak újabb szállítmányát ellenőrzi egy dolgozó a hűtőkamrában a fővárosi kormányhivatal népegészségügyi főosztályának épületében 2021. február 15-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Vigyázat: csalók csengetnek oltás ígéretével

Több bejelentés is érkezett a Zuglói Egészségügyi Szolgálathoz, hogy főként idősebb zuglóiakhoz csalók csöngetnek be azzal az ígérettel, hogy beoltják őket a koronavírus ellen.

Zugló önkormányzata az ügy kapcsán arra emlékeztet: a koronavírus elleni oltást csak jogszabályok által meghatározott módon, személyes bejelentkezés, időpontegyeztetés és értesítés után adhatnak be a Zuglói Egészségügyi Szolgálat orvosai a zuglói szakrendelőkben és rendelőkben. Bizonyos esetekben a háziorvosok a helyszínre mehetnek, de ezt is személyes jelentkezést, időpontegyeztetést és értesítést követően teszik meg.

Ezért kérik, amennyiben személyes jelentkezés, időpontegyeztetés és értesítés nélkül bárki azzal keresne fel valakit otthonában, hogy beadná a vírus elleni oltást, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es telefonszámon.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×