eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

A parlamenti ülésen kapta el a vírust 13 szenátor Kolumbiában

Az ülés még augusztus 27-én volt.

Legalább 13 kolumbiai szenátor lett bizonyítottan koronavírus-fertőzött egy parlamenti ülést követően. Nagy valószínűséggel azon kapták el a kórokozót - adta hírül csütörtökön a kolumbiai parlament.

Az ülés még augusztus 27-én volt. A latin-amerikai országban a parlament tagjai egyébként nagyrészt virtuálisan üléseznek a világjárvány kitörése óta. A szenátus közölte, hogy az augusztusi ülést szigorú egészségvédelmi rendelkezések közepette tartották, és egyebek közt annak megfontolása szerepelt a napirenden, hogy miként szervezzék meg a jövőben a nem virtuális üléseket.

Az 50 millió lakosú Kolumbiában már több mint 630 ezren fertőződtek meg bizonyítottan koronavírustól, a ragály halottainak száma meghaladja a 20 ezret.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×