eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
A légifelvételen mentősök tesznek halottaszsákba egy 60 éves férfit a Sydneytől 800 kilométerre északra található Kingscliff település tengerpartján 2020. június 7-én. A férfit, akit szörfözés közben támadott meg egy háromméteres cápa, kimentették, de az életét már nem tudták megmenteni.
Nyitókép: MTI/AP/Australian Broadcasting Corporation

Döbbenetes méretű cápát fotózta a halálos támadás helyszínén

Egy szörföst támadott meg egy cápa Ausztráliában, a 60 éves férfi a lábán sebesült meg és nem élte túl a találkozást.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, ez már a harmadik halálos cápatámadás az idén Ausztráliában, hét másik támadás nem volt halálos kimenetelű.

A légifelvételen egy cápa úszik a Sydneytől 800 kilométerre északra található Kingscliff település partjainál 2020. június 7-én, ahol egy háromméteres cápa szörfözés közben megtámadott egy 60 éves férfit. A férfi elsősegélyben részesült, de életét megmenteni már nem tudták.
MTI/AP/Australian Broadcasting Corporation
A légifelvételen egy cápa úszik Kingscliff partjainál a támadás idején. MTI/AP/Australian Broadcasting Corporation

A 60 éves férfit a Sydneytől 800 kilométerre északra található Kingscliff település partjainál érte a támadás. A lábán sebesült meg, elsősegélyben részesült, de életét megmenteni már nem tudták.

Kingscliff, 2020. június 7.
A légifelvételen egy jet ski halad el egy cápa mellett a Sydneytől 800 kilométerre északra található Kingscliff település partjainál 2020. június 7-én, ahol egy háromméteres cápa szörfözés közben megtámadott egy 60 éves férfit. A férfi elsősegélyben részesült, de életét megmenteni már nem tudták.
MTI/AP/Australian Broadcasting Corporation
A támadást egy háromméteres példány számlájára írják. MTI/AP/Australian Broadcasting Corporation

A hatóságok helikopterről figyelmeztették a többi szörföst, hogy ne menjenek a vízbe, mert megfigyeltek egy nagy cápát, amely a strand közelében portyázott a támadást követően.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×