INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

munkás

vendégmunkás

osztrák

Debrecen, 2017. január 23. Betonozás a felső szinten a Dóczy Lakópark építésén. A debreceni Hunép Universal cégcsoport saját beruházásban és kivitelezéssel építi a lakóparkot, amiben 224 lakásos három tömbből álló épületegyüttes készül. Szakmai és pénzügyi előrejelzések szerint idén tovább folytatódik az építőipar termelésének, 2016 őszétől tapasztalható növekedése. Az várható, hogy az ágazatot a magánberuházások és a lakásépítés lendíti tovább.  MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor  *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Több tonna építőanyag zuhant a grazi magyar munkásra

Infostart

Egy liftaknában, két emelet magasan végzett zsaluzási munkálatokat a szakember, amikor az állványzat összeomlott, a férfi nem élte túl a balesetet.

Életét vesztette egy zalai vendégmunkás Grazban - írja a Zaol.hu. Múlt pénteken épp az osztrák város kórházának felújításán dolgozott, amikor - a hatóságok által közzétett információk szerint - egy liftaknában, két emelet magasan végzett zsaluzási munka közben a tíz emeletnyi magasságú állványzat összeomlott.

A több tonna szerkezet és építőanyag maga alá temette a férfit, akinek már csak a holttestét tudták kiemelni a tűzoltók, a törmelék több órás eltávolítása után.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018