INFORÁDIÓ 
2020. február 22. szombat
Gerzson

thaiföld

barlang

mentés

diák

barlangban rekedt diákok

Maeszai, 2018. július 3.Az ausztrál fegyveres erők mentői és egy thaiföldi búvár (j) lemerüléshez készülnek 2018. július 3-án a Tham Luang-barlangba, ahol az előző nap élve megtalálták egy edzőjével együtt eltűnt ifjúsági labdarúgócsapat tizenkét játékosát az észak-thaiföldi Csiangraj tartományban fekvő Maeszaiban. A tizenhárom embert a megemelkedő víz zárja el tíz napja a külvilágtól, és a mentők magas fehérjetartalmú folyékony élelmiszert juttattak el hozzájuk. (MTI/AP/Szakcsaj Lalit)

A körülményekhez képest jól vannak a barlangban rekedt fiatalok – videó

Infostart

A körülményekhez képest jól vannak a Thaiföldön barlangban rekedt diák focicsapat tagjai. Egy új videó tanúsága szerint speciális takarót is kaptak, ami védi őket a hidegtől.

A thai haditengerészet legújabb videóján a hétfőn megtalált fiatal fiúk megköszönik, hogy segítenek nekik, és elmondják, hogy az egészségük rendben van. A körülményekhez képest a hangulatuk is jó – írja a 444.hu.

A legújabb fejlemények szerint a víz apadni kezdett, és a mentőcsapatok különböző lehetőségeket mérlegelnek a barlangban rekedt focicsapat kimenekítésére. Az InfoRádió által megkérdezett barlangász szerint speciális mentési munkálatok zajlanak, a pszichológus pedig arról beszélt, hogy ez a több mint egy hét miként hathatott a gyerekekre.

Nyitókép: MTI/AP/Szakcsaj Lalit
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018