eur:
393.76
usd:
367.93
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Maeszai, 2018. július 3.Az ausztrál fegyveres erők mentői és egy thaiföldi búvár (j) lemerüléshez készülnek 2018. július 3-án a Tham Luang-barlangba, ahol az előző nap élve megtalálták egy edzőjével együtt eltűnt ifjúsági labdarúgócsapat tizenkét játékosát az észak-thaiföldi Csiangraj tartományban fekvő Maeszaiban. A tizenhárom embert a megemelkedő víz zárja el tíz napja a külvilágtól, és a mentők magas fehérjetartalmú folyékony élelmiszert juttattak el hozzájuk. (MTI/AP/Szakcsaj Lalit)
Nyitókép: MTI/AP/Szakcsaj Lalit

A körülményekhez képest jól vannak a barlangban rekedt fiatalok – videó

A körülményekhez képest jól vannak a Thaiföldön barlangban rekedt diák focicsapat tagjai. Egy új videó tanúsága szerint speciális takarót is kaptak, ami védi őket a hidegtől.

A thai haditengerészet legújabb videóján a hétfőn megtalált fiatal fiúk megköszönik, hogy segítenek nekik, és elmondják, hogy az egészségük rendben van. A körülményekhez képest a hangulatuk is jó – írja a 444.hu.

A legújabb fejlemények szerint a víz apadni kezdett, és a mentőcsapatok különböző lehetőségeket mérlegelnek a barlangban rekedt focicsapat kimenekítésére. Az InfoRádió által megkérdezett barlangász szerint speciális mentési munkálatok zajlanak, a pszichológus pedig arról beszélt, hogy ez a több mint egy hét miként hathatott a gyerekekre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×