INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 18. szerda
Diána

thaiföld

barlang

mentés

diák

barlangban rekedt diákok

Maeszai, 2018. július 3. Az ausztrál fegyveres erők mentői és egy thaiföldi búvár (j) lemerüléshez készülnek 2018. július 3-án a Tham Luang-barlangba, ahol az előző nap élve megtalálták egy edzőjével együtt eltűnt ifjúsági labdarúgócsapat tizenkét játékosát az észak-thaiföldi Csiangraj tartományban fekvő Maeszaiban. A tizenhárom embert a megemelkedő víz zárja el tíz napja a külvilágtól, és a mentők magas fehérjetartalmú folyékony élelmiszert juttattak el hozzájuk. (MTI/AP/Szakcsaj Lalit)

A körülményekhez képest jól vannak a barlangban rekedt fiatalok – videó

Infostart

A körülményekhez képest jól vannak a Thaiföldön barlangban rekedt diák focicsapat tagjai. Egy új videó tanúsága szerint speciális takarót is kaptak, ami védi őket a hidegtől.

A thai haditengerészet legújabb videóján a hétfőn megtalált fiatal fiúk megköszönik, hogy segítenek nekik, és elmondják, hogy az egészségük rendben van. A körülményekhez képest a hangulatuk is jó – írja a 444.hu.

A legújabb fejlemények szerint a víz apadni kezdett, és a mentőcsapatok különböző lehetőségeket mérlegelnek a barlangban rekedt focicsapat kimenekítésére. Az InfoRádió által megkérdezett barlangász szerint speciális mentési munkálatok zajlanak, a pszichológus pedig arról beszélt, hogy ez a több mint egy hét miként hathatott a gyerekekre.

Nyitókép: MTI/AP/Szakcsaj Lalit
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018