eur:
393.74
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újabb sokkoló kiszivárogtatás

A WikiLeaks kiszivárogtató portál több ezer dokumentumot publikált kedden az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) kibernetikai hírszerzéséről.

Julian Assange, az internetes oldal alapítója "kivételesnek minősítette jogi és politikai szempontból" az adatokat, és a Twitteren azt üzente, hogy "ez a történelem legnagyobb kiszivárogtatása a hírszerzés területén".

A dokumentumok állítólag a CIA Kibernetikai Hírszerzési Központjából származnak, amely Langley-ben működik. A hírszerző szervezet nem válaszolt az AP amerikai hírügynökség kommentárt kérő, megismételt kérdéseire az üggyel kapcsolatban.

Az AP szerint ha a kiadott dokumentumok hitelesek, akkor a kiszivárogtatás újabb katasztrofális csapást jelent az amerikai hírszerző közösségre.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
×
×
×
×