eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Megállapodtak a görög pártok az újabb megszorító csomag részleteiről

A görög pártoknak sikerült megállapodniuk az utolsó pillanatban az újabb megszorító csomag részleteiről, szabaddá téve ezzel az utat ahhoz, hogy az ország nemzetközi hitelezői elfogadhassák az újabb 130 milliárd eurós görög mentőcsomagot.

A miniszterelnök szóvivője azt közölte, hogy minden kérdésben sikerült egyetértésre jutni, a megszületett megállapodás rendezi a nyugdíjcsökkentés kapcsán kialakult vitát is.

Az euróövezeti pénzügyminiszterek késő délután tárgyalnak arról, hogy az utolsó pillanatban elfogadott görög pártkompromisszumot elegendőnek ítélik-e az újabb mentőcsomag elfogadásához, amely égetően szükséges lenne ahhoz, hogy Görögország március 20-a után ne váljon fizetésképtelenné.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 14:15
×
×
×
×