eur:
389.33
usd:
361.51
bux:
68403.17
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nem biztos, hogy gyerek a repülőgép-katasztrófa túlélője

Még mindig nem közöltek a hatóságok pontos információt a jemeni légitársaság hajnalban lezuhant gépének egyetlen túlélőjéről.

Korábbi hírek szerint egy gyereket találtak a Comore-szigetek közelében abban a körzetben, ahol a szerencsétlenség történt. A jemeni polgári légiforgalmi hatóság alelnöke később azt mondta: egy fiatal lány a túlélő, akit kórházba vittek. A mentőalakulatok eddig 3 holttestet emeltek ki a tengerből.

Az Airbus A310 típusú gép Párizsból tartott a Comore-szigetek fővárosába 153 emberrel a fedélzetén, amikor nem sokkal a leszállás előtt a viharos időben az Indiai-óceánba zuhant. A repülőn 66 francia állampolgár utazott. Nicolas Sarkozy államfő parancsot adott a hadseregnek, hogy a Franciaországhoz tartozó indiai-óceáni szigeteken állomásozó egységek nyújtsanak segítséget a mentésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában óvatos emelkedést láthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×