eur:
388.9
usd:
361.72
bux:
68664.69
2024. május 8. szerda Mihály

Most érdemes részvényt venni!

Kockázatvállalási hajlandóságtól függ, mibe fekteti valaki a megtakarítását, de az alacsony árak miatt most érdemes részvényt vásárolni - véli a Generali Alapkezelő elemzője. Pallag Róbert az InfoRádiónak elmondta: kisebb kockázatú, biztosabb hozamú lehet a kötvénypiac.

Akinek alacsony a kockázatvállalási hajlandósága, annak vonzó lehet egy egyszerű bankbetét is, ami biztonságos választás. Aki kicsit merészebb, az bátran fordulhat a részvénypiac felé, most érdemes beszállni - mondta az InfoRádiónak a Generali Alapkezelő elemzője.

Pallag Róbert rámutatott: amennyiben beigazolódnak a várakozások, és jelentősen csökken az alapkamat szintje a következő egy-másfél évben, komoly árfolyamnyereséget lehet elérni a hazai kötvénypiacon.

A szakértő figyelmeztetett: a részvényvásárlásnak vannak jelentős kockázatai, de olyan alacsony árfolyamok már régen voltak, mint most. Ez évtizedes viszonylatban nézve is kihasználásra érdemes lehetőség - hívta fel a figyelmet.

Portfóliónkat lépcsőzetesen érdemes felépíteni, havi fix összeg befektetésével már akár hároméves távlatban is jelentős nyereségre van kilátás - vélekedik Pallag Róbert.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×