eur:
393.29
usd:
367
bux:
66545.79
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: YouTube/Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Ezeket semmiképp se csináljuk, ha jön a mentő - tanulságos videó

Az Országos Mentőszolgálat válaszolt meg több kérdést és mutatta be azt is, hogy néhány jó szándékú közlekedő hol rontja el.

Hogyan tudunk a legtöbbet segíteni közlekedés közben egy szirénázva érkező mentőautónak? Miért nem jó megoldás, ha megállunk a megkülönböztető jelzést használó jármű előtt? Ilyen és hasonló kérdéseket válaszol meg Győrfi Pál, a mentősök szóvivője egy "élőben", vonulás közben készített videóval. Bemutatják azt is, melyik helyzetben mi a legjobb cselekvés a sofőrök részéről, és hogyan tudják jelezni szándékaikat a közeledő mentősnek.

A számos jó tanácsot is tartalmazó felvételt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) ajánlja a közlekedők figyelmébe, mint az idei #közlekedjbiztonságosan kampánya nyitóvideóját.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×