eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
chatgpt
Nyitókép: Pixabay

Egész meglepő dolgokat tud már alkotni akár nekünk is a ChatGPT

Továbbfejlesztették a mesterséges intelligenciát használó chat alkalmazást.

Az OpenAI által fejlesztett ChatGPT lassan egy éve borzolja a nagyközönség kedélyeit. Megjelenése óta a chatbot számos funkcióval bővült, a mögöttes GPT-technológia pedig más szolgáltatásokat is "felokosított".

A szolgáltatás fizetős verziója, a ChatGPT Plus most új, egyelőre tesztelés alatt álló lehetőségekkel bővült: az egyik, és talán legérdekesebb mind közül, hogy ezentúl a chatbotba fel lehet tölteni fájlokat, és azokkal dolgozni - írta a hvg.hu. Például össze tud foglalni egy PDF-et, vagy kérdésekre válaszol a benne foglaltak alapján. Akár adatvizualizációt is generálni tud, ha erre kérjük.

A másik érdekes újdonság, hogy ezentúl nem kell a felhasználónak ezt kiválasztania, hanem a chatbot a kontextus alapján kitalálja, szükséges-e például a "Böngészés a Binggel" vagy az adatelemző funkció használata, vagy sem.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×