eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Steel folding grating in front of a closed window blind visible from inside the room. The window from outside is partly shaded and partly in the morning sunlight.
Nyitókép: MarekUsz/Getty Images

Végleg bezár a Balaton egyik legjobb étterme

A két tulajdonos jelentette be a hírt.

"2020 nyarán, amikor belevágtunk életünk talán legnagyobb kihívásába, szerelemprojektjébe, ősz hajszálaink és nevetőráncaink első számú megszaporítójába, még fogalmunk sem volt, hogy 3 év múlva mennyire nehéz lesz kimondani, amire most készülünk. Ahogy minden étkezésnek van eleje és vége, úgy egy étterem története sem tarthat örökké. A MÓR24 jelenlegi formájában búcsúzik tőletek" – írta az étterem Facebook-oldalán a két tulajdonos, Albrecht Tamás és Almás Edit.

A vendéglátóhely, amely a legutóbbi Michelin Guide megjelenéseklor is megtartotta a Bib Gourmand minősítést, a következő két hétvégén nyit ki utoljára.

A tulajdonosok vélhetően nem szakítanak végleg a vendéglátással, mert azt írják a követőiknek, hogy "amikor eljön az ideje, a folytatásról mindent megosztunk veletek".

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×