INFORÁDIÓ 
2020. február 26. szerda
Géza

kerékpár

bicikli

i bike budapest

felvonulás

Ismét lesz bringás felvonulás

Ismét lesz bringás felvonulás

InfoRádió

Szombaton 11 fontos és problémás budapesti helyszínt járnak végig az idei I bike Budapest kerékpáros felvonulás és piknik résztvevői.

A szervezők azt szeretnék, ha ezen az egy délutánon a lehető legtöbben ülnének nyeregbe, és a közös tekerésen felhívnák a figyelmet a főváros bringásokat bosszantó vagy veszélyeztető csomópontjaira. Azt remélik, hogy az április 22-i demonstrációval sikerül a megoldás felé terelni a városvezetést és a kerületeket.

A vonulás résztvevői a Szabadság téren gyülekeznek 15:30-tól, és 16 órakor indulnak el a következő útvonalra: Garibaldi utca – Pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd – Irinyi József utca – Karinthy Frigyes út – Móricz Zsigmond körtér – Bartók Béla út – Szent Gellért rakpart – Attila út – Alagút – Lánchíd – József Attila utca – Andrássy út – Olof Palme sétány – Városliget.

A Nagyréten a bringaemelés várható időpontja 18:30. További tudnivalók itt.

A felvonulást a holland nagykövet nyitja meg. Ez lesz Gajus Scheltema utolsó nyilvános szereplése a nyugdíjba vonulása előtt. A Magyar Kerékpárosklub közölte: köszönik a világ legkerékpárosabb országában bevált minták hazahozatalában nyújtott segítséget a nagykövetnek és elődeinek. Készítettek egy listát is, amiben összefoglalták milyen szakmai és kulturális együttműködésekkel segítette 2008 óta a magyar bringás kultúra fejlődését a Holland Nagykövetség.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018