eur:
389.28
usd:
361.63
bux:
67932.93
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Huszonötödik felesége mellett találta meg a boldogságot

Huszonnégy felesége hagyta ott a nepáli férfit, aki akkor talált rá az igazira, mikor már letett minden házasodási szándékáról. Utolsó, remélhetőleg végleges feleségével most ünneplik a hetedik házassági évfordulójukat.

Huszonnégy félresikerült házasság után végre utolsó választottjával megtalálta a boldogságot egy 49 éves nepáli portás. A pár idén ünnepli egybekelésének hetedik évfordulóját.

Ramcsadra Katuval korábbi kapcsolatai, ahogy fogalmaz, buktatókkal voltak tele.

Elsőként 26 éves korában házasodott meg. Az első felesége, akárcsak számos utóda, egyszerűen megszökött Ramcsadrától a szeretőjével. Így tett például a második és a harmadik felesége is.

A nepáli férfi csupán kilenc feleségére emlékszik az előző 16 évből. Mint mondja, a huszonnegyedik választottja úgyszintén a szeretőjével lépett le, és ezután úgy döntött, soha többé nem házasodik meg.

De végül hét éve elvette az akkor 23 éves Saradát. Így ahelyett, hogy jövő-menő feleségeire koncentrálna, Ramcsadra végre úgy érzi, megállapodott, és a gyerekei taníttatására fordíthatja a figyelmét.

Õk a közeli általános iskolába mennek, egyikük belga ösztöndíjjal.

A család háza kormánytulajdonban levő földön épült. Mint a családfő mondja, a szegénységgel való folyamatos küzdelem lehetett az oka, hogy annyian othagyták.

De, mint megjegyezte, " a ház nem ház feleség nélkül".

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×