eur:
388.6
usd:
361.4
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

A krokodilt is szívesen látják a kocsmában

Talán egy pofa jó sörre vágyott az a "kiskorú" krokodil, amelyik megpróbált bejutni egy ausztráliai kocsmába. Először még kitessékelte a tulaj, de amikor három ivócimbora szíve megesett az állaton, végül beengedte a kocsmába.

A kölyökkrokodil először egyedül próbált bejutni az ausztráliai Északi Területeken lévő kocsmába, de nem sikerült; a tulajdonos szépen kitessékelte a mindössze hatvan centis kis állatot.

A Noonamah Tavernben iddogáló három cimborának azonban megesett a szíve a kikosarazott kis hüllőn, és addig könyörögtek a tulajnak, míg a kölyök csatlakozhatott a vidám társasághoz.

A krokodilt ugyan nem nagyon szeretik errefelé, mert ez a legveszélyesebb állat, a kölyök azonban teljesen ártalmatlannak bizonyult - bár a biztonság kedvéért a száját összekötötték, a krokodilt pedig bedugták egy kartondobozba.

A helybéliek és a turisták így is a csodájára jártak, míg meg nem érkeztek a vadvédelmi hatóság emberei, akiknek fogalmuk sincs, hogyan juthatott el a kis sósvízi krokodil a parkolóban lévő ivóig. Valószínűleg egy autóból szökhetett ki, vagy valaki egyenesen odavitte - vélekedett Tommy Nichols szakértő.

A kis hüllőt a darwini krokodilfarmra vitték.

Krokodil ugyan először látogatott az ivóba, más állatok azonban "törzsvendégnek" számítanak: évekig tartottak lovakat és bivalyokat az épület melletti karámban. Ezután viszont szívesen látják a krokodilokat - amíg el nem érik az egyméteres hosszúságot - nyilatkozta a tulajdonos, Tonny Innes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×