eur:
388.99
usd:
361.9
bux:
67983.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Coldplay első ízben a brit kislemezlista élén

A brit Coldplay együttes ezen a hétvégén most először ért a brit kislemezlista csúcsára Viva La Vida című dalával. Érdekessége, hogy a lemezt a maga fizikai valóságában még mindig nem lehet megkapni, így egyedül az internetes letöltéseknek köszönheti első helyezését.

A brit Coldplay együttes ezen a hétvégén most először ért a brit kislemezlista csúcsára Viva La Vida című dalával, új albumának címadó számával.

Bár az internetes eladások alapján már néhány napja ismert az ősszel Budapestre is ellátogató banda sikere, a lista csúcsának bevételét csak vasárnap este jelentették be.

A listákkal foglalkozó UK Charts Company illetékese megerősítette a kislemez első helyezését, miközben az együttes negyedik albuma már a második hetét kezdi meg a csúcson.

Az ügy érdekessége, hogy a lemezt a maga fizikai valóságában még mindig nem lehet megkapni, így egyedül az internetes letöltéseknek köszönheti első helyezését - közölte az egyik legnagyobb zenei áruház, az HMV szóvivője, aki szerint a Coldplay egyre növekvő sikerére lehet számítani.

A Chris Martin vezette csapatnak már több dala felkerült a legjobb tíz közé. Köztük van a Yellow, a Clock és a Fix You. A Coldplay a héten először lett első helyezett az amerikai kislemezlistán, s egyúttal az albumlistát is vezette a Viva La Vida.

Ami az angol lista további dobogós helyeit illeti, a második helyen most Ne-Yo amerikai rhythm and blues énekes található Closer című dalával. Az ő dalát a szépséges Rihanna Take a Bow című balladája követi.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×