INFORÁDIÓ 
2020. április 8. szerda
Dénes

szükségállapot

2020.04.04. 11:35

Csehországban már a könnyítéseket tervezik

Andrej Babis cseh miniszterelnök nem zárja ki, hogy a cseh kormány már húsvét előtt enyhíthetne a jelenlegi korlátozásokon, és engedélyezhetné újabb boltok kinyitását, illetve néhány sporttevékenységet.
2020.03.15. 21:34

Szlovákiában sok üzletet bezárnak, szükségállapot a kórházakban

Szükségállapotot rendelt el hétfőtől a kórházakban az új típusú koronavírus terjedése miatt a szlovák kormány, amely döntést hozott arról is, hogy néhány kivétellel az üzleteket is bezárják - jelentette be Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök a központi válságstáb ülése után vasárnap.
2020.03.15. 20:36

Szükségállapotot hirdettek Szerbiában

Azonnali hatállyal szükségállapotot hirdettek Szerbiában vasárnap az új típusú koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében, az erről szóló döntést a köztársasági elnök, a kormányfő és a házelnök közösen hozta meg.
2019.07.11. 18:55

Ítéletidő a turistaparadicsomban, többen meghaltak

Legalább hét ember - köztük hat turista - vesztette életét a Görögország északi részére lesújtó heves jégesők, szélviharok és esőzések következtében - derült ki hírügynökségi jelentésekből.
2018.12.19. 19:08

Száz nap múlva brexit - ha kell, szükségállapottal

Közeleg a brexit időpontja, Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból. Száz nap van hátra, de sok minden még rendezetlen. A brit nagyvállalatok aggódnak, mert úgy vélik, hogy hiányos a felkészülés. Az import- és exportszállítmányok esetleges fennakadásai esetére Theresa May miniszterelnök kész katonai alakulatok segítségét kérni.
2018.08.16. 13:30

Időzített bomba volt a genovai híd

Egy éven át tartó szükségállapotot hirdetett az olasz kormány a genovai hídkatasztrófa miatt a liguriai régióban. A tartományt 5 millió euróval támogatják. Közben dühös reakciók kísérik tragédiát. Van aki a politikusokat teszi felelőssé, ők pedig az üzemeltetőt.
2017.10.05. 20:00

Hatékony terrorelhárítás vagy lehetőség a visszaélésre?

A francia nemzetgyűlés kedden nagy többséggel jóváhagyta az új terrorelhárítási törvényt, amely átülteti az általános jogba a 2 éve hatályos rendkívüli állapotban érvényes ideiglenes intézkedések egy részét – mondta az InfoRádiónak Szűcs Anita, a Budapesti Corvinus Egyetem docense.
2017.06.30. 17:53

Szükségállapotot hirdettek a metrón

Szükségállapotot hirdetett Andrew Cuomo New York-i főpolgármester a város tömegközlekedésében, hogy felgyorsulhasson az elöregedett, egyre több késés és műszaki probléma és újabban már balesetek sújtotta metróhálózat mindmáig halogatott átfogó felújítása.
2017.02.24. 14:55

Szükségállapot Csehországban! Még túrázni is tilos

Majdnem tízezer háztartás maradt áram nélkül Csehországban, miután péntek délelőtt heves vihar söpört végig az országon, helyenként óránkénti 130-140 kilométeres sebességű széllökések kíséretében, súlyos fennakadásokat okozva a közlekedésben is.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018