INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 29. kedd
Mihály

robbanás

2020.09.04. 20:46

Túlélő a bejrúti romok alatt? – A szakértő és társai hisznek a csodákban

Bejrútban életjeleket véltek felfedezni a romok alatt a mentők egy hónappal a hatalmas robbanás után. Az NNA libanoni hírügynökség jelentése szerint egy mentőkutyás csapat mozgást érzékelt egy összeomlott ház alatt, a műszerek szívverést és légzést sejtetnek, a hőérzékelő pedig szintén az élet lehetőségére utalt. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csoda lenne, ha túlélőt találnának. „Ugyanakkor mi hiszünk a csodákban” – tette hozzá a Miskolci Spider Speciális Felderítő és Mentőcsoport vezetője.
2020.09.02. 13:23

Libanonért hirdetett nemzetközi imanapot Ferenc pápa

Ferenc pápa a szerdai általános audiencián hirdette ki szeptember 4-re az imanapot. Február vége óta ez volt a katolikus egyházfő első általános audienciája, melyet hívők jelenlétében tartott meg.
2020.08.10. 17:24

Belebukott a libanoni kormány a bejrúti pusztító robbanásba

A miniszterelnök esti televíziós beszédében hivatalosan is bejelentette a kormány lemondását. N. Rózsa Erzsébet szakértő az InfoRádióban felidézte, a felekezetek egymás között osztották fel a politikai vezető tisztségeket, de ez az arányok eltolódása miatt működésképtelenné teszi a hetvenes években még ragyogó eredményeket produkáló országot.
2020.08.09. 20:20

Jelentős erőforrásokat ígérnek a donorországok Libanonnak, de reformokat várnak

Jelentős erőforrásokat ígértek vasárnapi rendkívüli adományozó konferenciájukon a donorországok Libanonnak a keddi, pusztító erejű, bejrúti robbanás utáni helyreállításhoz, és a hosszabb távú gazdasági talpra állást is hajlandóak támogatni, de a libanoni vezetéstől azt várják el, hogy kötelezze el magát a libanoniak által követelt reformok mellett.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018