INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina

róma

2020.08.02. 21:55

A roma holokauszt áldozataira emlékeztek - a nap hírei

Kilenc újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. Világszerte és Magyarországon is megemlékeztek a roma holokauszt áldozatairól. Elrendelte tizenkét ember letartóztatását az érdi tömegverekedés ügyében a Budakörnyéki Járásbíróság. A nap legfontosabb hírei augusztus 2-án.
2020.07.29. 23:38

A bajnok Juve rögtön kikapott…

A Juventus a bajnoki címnyerés utáni első mérkőzését elveszítette: kikapott Szardínián a Cagliaritól. Az ellenfél a legutóbbi nyolc bajnokiján nyeretlen volt.
2020.05.09. 19:52

A telepről konténervárosba költöztetik a fertőzött romákat Kelet-Szlovákiában

Szlovákiában más európai országokhoz képest rendkívül alacsony a koronavírus-fertőzöttek száma, egyes romatelepeken azonban még mindig nem sikerült megállítani a fertőzés terjedését. A kelet-szlovákiai Zsigrán a fertőzötteket családjukkal együtt a telep mellett felépülő konténervároskában különítik el. A tisztifőorvos kijelentette, a telep összes lakóján elvégzik a tesztet.
2020.05.01. 08:29

Nem nyomoznak tovább a rejtélyes vatikáni ügyben

Hivatalosan lezárták Emanuela Orlandi, a 36 éve eltűnt római lány ügyét. Több ezer csontot vizsgáltak meg törvényszéki orvosszakértők a vatikáni temetőben, de nem bukkantak semmilyen új nyomra a vatikáni alkalmazott lánya ügyében.
2020.03.08. 17:28

Ferenc pápa "bezárva érzi magát"

A koronavírus fertőzöttjeihez és a betegeket kezelő orvosokhoz, ápolókhoz való közelségét hangoztatta vasárnap Ferenc pápa, aki a járvány olaszországi terjedése miatt nem jelent meg személyesen a Szent Péter téren, hanem videokapcsolatban mondta el beszédét.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018