INFORÁDIÓ
2022. október 1. szombat
Malvin

magyar konyha

2021.07.03. 16:50

Gasztronómiai ízutazás a Balaton körül Vinkó Józseffel

Nagyon kevés hely hárítja át a hatalmas veszteségeket a vendégekre, amelyeket a járvány alatt elszenvedett, csodálkozom is rajta – mondta Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője az InfoRádió Aréna című műsorában. A Balatoni Gasztrokalauz kapcsán beszélt a tóparti konyha új hajtásairól, a fenyegető szakemberhiányról és a megölhetetlen hekkről is.
2020.08.02. 19:35

Vinkó József: a Balaton agyoncsaphatatlan

Bár a koronavírus-járványhelyzet alatt a szakértők arra számítottak, hogy a balatoni éttermek jelentős része végleg bezárja kapuit, az enyhítések után most az látható, hogy még új helyek is nyíltak, a halételek kínálata színesebb, mint korábban, a környék borai pedig uralják a strandokat – ismertette az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Konyha főszerkesztője.
2019.12.26. 18:52

Nem túl nehéz kitalálni, mi az a Cakkumpakk leves

A XVIII. század közepéig gyakorlatilag nem voltak éttermek a világon, akkor aztán a fogyasztói igény, illetve a gyógyászat egyenesen kikövetelte a leveseket, majd a legváltozatosabb ételeket is. Erről és a szezonális, téli levesekről is gazdagon mesélt az InfoRádió Aréna című műsorában Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője.
2019.12.14. 12:00

Az idei Budapest gasztrokalauz több lett mint egy sima válogatás

A Magyar Konyha év végi mellékleteként jelent meg a TOP10 Budapest gasztrokalauz, amely 250 helyet gyűjt egybe 25 kategóriában – a gourmet éttermektől a street foodon át a pékségekig. A kiadvány szerkesztőjével, Sümegi Noémival Kocsonya Zoltán beszélgetett.
2018.12.15. 20:45

Valóságos robbanás Budapest gasztrokultúrájában

Megjelent a Magyar Konyha "Top 10" című budapesti gasztrokalauza - nem csak ínyenceknek. A szaklap decemberi számával együtt kipostázott könyvecske háromszáz fővárosi vendéglátóhely értékelését tartalmazza.
2018.11.10. 20:40

Jöhet a Márton-napi libator

A vasárnapi Márton nap alkalmából a különböző vendéglátó egységek étlapjukra tűzik a libaételeket, az év többi részében viszont többnyire csak libamájat kínálnak – mondta Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője, de otthonra jó tanácsokkal is szolgált.
2018.07.15. 08:00

Vinkó József: a balatoni gasztroforradalom visszafoglalja a strandokat is

Egyre több jó hely nyílik a Balaton környékén, a gasztroforradalom igyekszik visszafoglalni a strandokat is – mondja Vinkó József. A Magyar Konyha magazin Balaton 2018 különszáma a 400 legjobb helyet gyűjtötte össze a tó körül. A főszerkesztő a listakészítés nehézségeiről, a balatoni ízlésvilág átalakulásáról, a beachfood térhódításáról és a becsali csárdák alkonyáról is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában. A beszélgetés rövidített,. szerkesztett változata.
2018.06.21. 08:08

A Balatont is elérte a gasztroforradalom

Egyre több jó hely nyílik a Balaton környékén, a gasztroforradalom igyekszik visszafoglalni a strandokat is – mondja Vinkó József. A Magyar Konyha magazin Balaton különszáma most 400 éttermet, cukrászatot, borászatot és izgalmas kereskedést gyűjtött össze – nem csak ínyenceknek.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018