INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

kampány

2020.05.21. 16:21

Járvány ide vagy oda, megy a politikai taktikázás

Az Egyesült Államokban elsősorban a republikánus államokban enyhítenek a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedéseken, a demokraták a szigor fenntartása mellett érvelnek – hangzott el az InfoRádió Aréna című műsorában. Magyarics Tamás külpolitikai szakértő arról is beszélt, az idei elnökválasztás során az alelnökjelölt szerepe különösen felértékelődhet.
2020.04.08. 18:43

Bernie Sanders kiszállt az elnökválasztási kampányból

Felfüggesztette a Demokrata Párt elnökjelöltségéért folytatott kampányát Bernie Sanders. A vermonti szenátor döntését szerdán jelentette be a kampánya munkatársai számára tartott telekonferencián.
2020.04.08. 17:27

Kampány indul a rendszerváltoztatás roma hőseiről

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kampányt indít, hogy bemutassa a rendszerváltoztatás roma hőseit - közölte a szervezet a nemzetközi romanapon.
2020.03.19. 06:23

Bernie Sanders nem lép vissza

A vermonti szenátor marad a Demokrata Párt elnökjelöltségéért folytatott küzdelemben - közölte kampánymenedzsere.
2020.03.12. 22:45

Felhívást intéz a kormány az idősekhez

Az idős embereknek nyújtott segítség fontosságára hívta fel a figyelmet a koronavírus-járvány közepette a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
2020.03.07. 09:52

Korrupció miatt hét év börtönt kértek a volt elnökre

Hét évi börtönbüntetés kiszabását kéri Rafael Correa Delgado volt ecuadori elnökre korrupció miatt a dél-amerikai ország főügyésze. A vád szerint Correa kenőpénzekből finanszírozta 2013-as választási kampányát. Távollétében folyik ellene a per Quitóban, mert Belgiumban él.
2020.02.25. 08:12

Magyarics Tamás: sajnos a tömegdemokrácia kitermelte a tömegpolitikust

Elmúltak azok az idők, amikor komoly politikusok nagy vitákban ütköztették összetett programjaikat – fogalmazott Magyarics Tamás külpolitikai szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában. A tömegkultúra olyan politikusokat termelt ki, akik egyszerű mondatokkal állnak a választóik elé.
2019.12.22. 07:33

Ismét lehet Kajlával barangolni

A téli szünetben is folytatódik Magyarország játékos felfeldezése, méghozzá a téli hagyományokkal kiegészülve. A „Hol vagy, Kajla?” program kedvezményei és programjai január 6-ig várják az érdeklődőket.
2019.12.10. 18:57

Johnson csak azért sem nézte meg a kínos kórházi fotót

Botrányos témákkal, illetve hárítással próbálják befolyásolni a brit választások kimenetelét a választás előtti utolsó napokban. Boris Johnson miniszterelnök sokkoló dolgokat mondott a bevándorlásról és a BBC jövőjéről is – ellenfelei szerint azért, mert nem akart reagálni egy kórház padlóján várakozó kisfiú fényképére.
2019.11.19. 06:00

Tízezrek adósok ezzel, pedig súlyos következményekkel járhat

Még mindig csaknem 90 ezer olyan jármű van, amelyre nem kötötték meg a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást a Magyar Biztosítók Szövetségének adatai szerint. Ennek súlyos következményei lehetnek – hívja fel a figyelmet a Mabisz.
2019.11.18. 15:12

A brexit atyja szerint szétrohadt és összetört a brit politikai rendszer

Korrupcióval és választások manipulálásával vádolta meg a „brexit atyjának” nevezett brit politikus a rivális Konzervatív Pártot. Nigel Farage, a Brexit Párt vezére szerint állásokat ajánlottak embereinek cserébe azért, hogy tory jelöltekkel szemben visszalépjenek a választásokon.
2019.11.05. 18:45

Elkezdődött a kampány, kemény küzdelem várható Szlovákiában

Négy hónap múlva parlamenti választásokat tartanak Szlovákiában. A választási kampány hivatalosan november 5-én, kedden kezdődik, s kemény küzdelemre számítanak a választópolgárok. Köztük azok a felvidéki magyarok is, akik számára még most sem teljesen világos, kikre adhatják le a voksukat, ha magyar pártokat, illetve képviselőket szeretnének látni a parlamentben.
2019.11.05. 05:20

Drága mulatság lehet a trükközés a világítással

A súlyos balesetek mellett komoly büntetést is kockáztat, akinek probléma van az autója világításával. A hatóságok sem győzik eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos ez, írja a Pénzcentrum.hu.
2019.11.04. 10:01

Britek: a kampányidőszak még csak most kezdődik

A héten indul a választási kampány Nagy-Britanniában. Az előre hozott választás kihat a brexitre is. A szlogenek miatt a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat máris figyelmeztetett: a politikusok kerüljék az üres ígérgetést! Johnson kormányfő közben elnézést kért, amiért nem tartotta be a brexithatáridőt.
2019.10.27. 10:00

Népbetegség Magyarországon, de alig veszik észre

Csaknem 900 ezer ember szenved csontritkulásban ma az országban – mondta a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság elnöke az InfoRádiónak. Az emberek többsége nem is tudja, hogy beteg, mert a tüneteket nehéz észrevenni, a magasság csökkenése azonban figyelmeztető jel lehet.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018