INFORÁDIÓ 
2020. március 30. hétfő
Zalán

közlekedés

2020.03.20. 20:20

Kiderült, hogyan lehet visszaváltani a Volán-jegyeket

A Volánbusz a már megvásárolt utazási igazolványok árát bizonyos esetekben kezelési költség levonása nélkül visszatéríti a koronavírus-járványra, a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre és a bevezetett rendkívüli intézkedésekre, köztük az oktatási intézmények bezárására és a rendezvények elmaradására való tekintettel - közölte a közlekedési társaság pénteken.
2020.03.17. 14:14

Végeláthatatlan kocsisor vár Hegyeshalomnál

Húsz kilométer hosszan állnak a kocsik kora délután az osztrák oldalon. Közben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-bejegyzésében bejelentette, hogy kedd éjjel egyszeri átutazást tesznek lehetővé a román és a bolgár állampolgároknak a kijelölt tranzitútvonalon.
2020.03.17. 12:43

Áruforgalmi folyósokat jelölnek ki Magyarországon a kamionoknak

Ez azt jelenti, hogy miután a kamion belép az országba, csak kijelölt útvonalon haladhat és kijelölt benzinkútnál tankolhat, majd a szintén kijelölt határállomáson hagyhatja el Magyarország területét Szerbia, Ukrajna és Románia felé. Ezeket a kamionokat megjelölik.
2020.03.17. 11:30

Fillérekért használható a Bubi

Havi száz forintért lehet használni a fővárosi MOL Bubi közbringarendszert, és kísérleti jelleggel bevezetik az egyszerűbb, online regisztrációt is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018