INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

eu-csúcs

2020.08.19. 08:24

V4-es minicsúcs is lesz szerdán

A fehérorosz politikai válsággal foglalkozó szerdai rendkívüli uniós csúcs előtt a visegrádi országok miniszterelnökei külön egyeztetést folytatnak egymással.
2020.08.03. 18:46

Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés

Emiatt a napirend előtti felszólalások után véget is ért az Országgyűlés hétfői, rendkívüli ülése. A Demokratikus Koalíció kezdeményezte a tanácskozást, mert álláspontja szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével.
2020.07.22. 13:05

Nagy siker, nagy lendítőerő – Deutsch Tamás az uniós csúcs eredményeiről

Magyarország az uniós csúcs egyik a legnagyobb győztese – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője a kedden elfogadott uniós megállapodásról. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a megszerzett többletforrásokról, a fukar négyek lenéző hangneméről és arról is, hogy mi lett a jogállamisági kritériumok sorsa.
2020.07.21. 16:22

Ellenzéki össztűz az uniós megállapodásra

A kormányoldallal ellentétben nem sikerként értékelik az ellenzéki pártok az uniós költségvetésről és a helyreállítási csomagról kötött megállapodást, úgy látják, hogy a miniszterelnöknek nem sikerült elérnie azt, amire parlamenti felhatalmazást is kapott.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018