INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

eltűnés

2020.04.02. 08:58

Egyre szövevényesebb az eltűnt villanyszerelők ügye

Újabb döbbenetes információk birtokába jutott a Blikk a nyomtalanul eltűnt villanyszerelők ügyében. Nemcsak Magyarországon zajlott a legapróbb részletekre is kiterjedő keresésük, hanem az osztrák hatóságok is bevetették az összes csúcstechnikai eszközüket.
2019.07.31. 11:36

Megtalálták az eltűnt kávékirály holttestét

Egy dél-indiai folyóban bukkantak rá halászok, a férfi hétfőn este tűnt el. A sikeres, India egyik leggazdagabbjának számító üzletember a helyi média szerint depresszióval küzdött.
2019.02.04. 09:27

Megszólalt a kutató, aki megtalálta Sala gépének roncsait

Hihetetlenül tragikus és szomorú pillanat ez - mondta David Mearns elismert hajóroncs-kutató, akinek segítségével megtalálták az angol labdarúgó bajnokságban játszó Cardiff City futballklub frissen igazolt csatárát szállító kisgépet a La Manche-csatornában.
2018.10.29. 09:17

Speciális bandához kerülhetett Novozánszky Fanni

Drogtól lehetett rosszul az egykori valóságshow-szereplő. Az eltűnt Novozánszky Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi vallomása szerint egy speciális banda vette át, majd tüntette el az alélt lányt, akit majd egy éve hiába keres a rendőrség.
2018.10.10. 22:02

Trump is lépett az eltűnt újságíró ügyében

A legmagasabb szintű egyeztetést folytatott szaúdi kormányzati tisztségviselőkkel az Isztambulban elltűnt szaúd-arábiai újságíró, Dzsamál Hasogdzsi újságíró ügyéről az amerikai elnök. Ezt Donald Trump közölte Washingtonban.
2018.10.07. 20:59

Lemondott az Interpol elnöke

Azonnali hatállyal lemondott az Interpol elnöki posztjáról a hazájában, Kínában törvénysértéssel megvádolt, napokkal ezelőtt nyomtalanul eltűnt Meng Hung-vej - tudatta vasárnap este a lyoni székhelyű, nemzetközi rendőri szervezet.
2018.10.05. 21:14

Friss hírek az Interpol igazgatójának eltűnése ügyében

Nyomozást indított a francia rendőrség, miután az Interpol igazgatójának felesége bejelentést tett férje, Meng Hung-vej eltűnéséről - közölték pénteken hírügynökségek rendőrségi forrásokra hivatkozva.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018