INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

british airways

2019.09.19. 09:06

Gyökeres fordulat a pilótasztrájk ügyében

Először attól rezdült össze a légi közlekedési piac számos résztvevője, hogy a British Airways pilótái hatalmas sztrájkot jelentettek be. Most viszont a BA-nek már azzal okozhatnak nagy veszteséget, ha új ígéretük szerint mégsem sztrájkolnak.
2019.09.09. 12:56

Budapesten sem száll fel vagy le British Airways-gép

Kétnapos sztrájkot indítottak a British Airways légitársaság pilótái bérköveteléseik nyomatékosítására. Kurucz László, a Budapest Airport helyettes szóvivője az InfoRádiónak azt mondta: a Budapestről induló, vagy az oda érkező járatokat is törölték.
2019.08.23. 22:14

Három sztrájkot is bejelentettek a British Airways pilótái

Sztrájkot hirdettek a British Airways pilótái három szeptemberi napra. Először szeptember 9-én, majd 10-én és 27-én nem veszik föl a munkát, miután nem sikerült megállapodni a légitársasággal a fizetések emeléséről.
2019.08.21. 15:16

Dollármilliárdos üzlet jó útvonalon reptetni

A British Airways London-New York járata egy év alatt több mint 1 milliárd dollárt termelt, de a Vancouver és Toronto között röptető Air Canada sem fog elszegényedni, ha jól sáfárkodik parádés bevételeivel.
2017.05.29. 18:02

A kínos malőr miatt százmilliókat fizethet a British Airways

Akár 130 millió dolláros kártérítési számlára is készülhet a British Airways. A brit nemzeti légitársaság kínos informatikai malőrje miatt a szigetország hosszú hétvégéjén és egy iskolai szünet kezdetén több tízezer utas ragadt a reptereken.
2017.05.28. 11:22

Újraindulnak a British Airways járatai, de késések várhatók

Fokozatosan elkezdte londoni járatainak újraindítását vasárnap a British Airways légitársaság, amelynek működését szinte teljesen megbénította informatikai rendszerének előző napi összeomlása. A cég azonban továbbra is jelentős késések és járattörlések lehetőségére hívta fel utasai figyelmét.
2016.12.17. 12:19

Új foglalást vagy visszatérítést ajánl a British Airways

Más időpontra foglalhatják át jegyüket, vagy teljes visszatérítést is kérhetnek azok az utasok, akik British Airways (BA) légitársaság rövidtávú járatain, köztük a budapesti járatokon utaznának karácsony két napján. Erre a két napra ugyanis a cég több ezer légi utaskísérője sztrájkot tervez az elégtelennek tartott bérezés és béremelési ajánlat miatt.
2016.04.30. 16:07

Egy British Airways járat miatt riasztották a Gripeneket

A legmagasabb szintű riasztást rendelték el szombaton a Magyar Honvédség légvédelmi készenléti szolgálatának. A British Airways egy Dubajból induló Boeing utasszállító repülőgépe a román légtéren áthaladva nem lépett kapcsolatba a civil légi irányítással, ezért a Gripenek biztosították a légterünkön való áthaladását - közölte a Honvédelmi Minisztérium.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018