eur:
394.11
usd:
354.25
bux:
72768.69
2024. szeptember 18. szerda Diána
A British Airways utasszállító gépei a londoni Heathrow repülőtéren a brit légitársaság pilótáinak kétnapos sztrájkja idején 2019. szeptember 9-én. A légitársasági pilótái kétnapos munkabeszüntetést kezdtek ezen a napon bérköveteléseik nyomatékosítására.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Londonból most nem könnyű hazarepülni

Visszafordult a British Airways szerdai budapesti járata.

Röviddel a felszállás után visszafordult és leszállt a British Airways légitársaság London és Budapest között közlekedő szerda délelőtti járata.

A cég BA 866-os számú járata - egy Airbus A319 típusú repülőgép - helyi idő szerint 8 órakor, mintegy 35 perces késéssel szállt fel a londoni Heathrow repülőtérről, de a délkelet-angliai Kent megye partjainál, Dover térségében hozzávetőleg negyedórányi repülés és néhány kör megtétele után visszaindult Heathrow felé.

A FlightRadar24 online járatkövető szolgálat adatai szerint a repülőgép 26 ezer láb (valamivel több mint 8 ezer méter) magasságban fordult vissza, és a felszállás után mintegy 50 perccel rendben landolt a London nyugati határában lévő Heathrow repülőtér északi, 09L jelű pályáján.

A British Airways egyelőre nem ismertette a járat visszafordulásának okát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Komoly lélektani határt lépett át a veszteségráta, hatalmas bajban az ukránok - Háborús híreink szerdán

Komoly lélektani határt lépett át a veszteségráta, hatalmas bajban az ukránok - Háborús híreink szerdán

Nyugati elemzők szerint elérhette az egymillió főt az orosz-ukrán háború veszteségrátája (sebesültek és halottak összesen). Az orosz csapatok a Donbaszban és Kurszkban is ellentámadásba lendültek, ráadásul továbbra sem született döntés arról, hogy Kijev bevetheti-e a közepes és nagy hatótávolságú fegyvereket Oroszország területén, miközben Moszkva folyamatosan bombázza az országot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×