eur:
379.03
usd:
348.64
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Facebook/ British Airways

Hét órát utaztak a repülőgéppel, de nem jutottak messzebb

A British Airways egyik járata technikai meghibásodás miatt visszafordult a kiindulási helyére, eközben kétszer is átrepült Magyarország felett.

Hétórányi repülést követően ugyanott landolt a British Airways egyik járata, mint ahol felszállt, miután technikai probléma lépett fel a géppel útközben – írja az Independent.

A BA143-as járat január 10-én 11 óra 44 perckor indult a londoni Heathrow reptérről az indiai Új-Delhibe, de a Fekete-tenger felett technikai gondot jelzett a pilótáknak a rendszer. Úgy döntöttek, nem folytatják útjukat, hanem inkább visszafordulnak elővigyázatosságból.

A 24.hu azt írja, a repülőgép 18 óra 24 perckor szállt le Londonban, az út pedig hét órába tartott. Az eredeti repülési terv szerint

a járat nyolc óra alatt már Új-Delhibe ért volna.

Azt nem tudni, pontosan mennyien tartózkodtak a fedélzeten, de az érintett repülő több mint kétszáz férőhelyes. A British Airways szóvivője elnézést kért a kellemetlenségért az utasoktól, akiket a lehető leghamarabb az eredeti úti célra visznek.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×