eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/ British Airways

Hét órát utaztak a repülőgéppel, de nem jutottak messzebb

A British Airways egyik járata technikai meghibásodás miatt visszafordult a kiindulási helyére, eközben kétszer is átrepült Magyarország felett.

Hétórányi repülést követően ugyanott landolt a British Airways egyik járata, mint ahol felszállt, miután technikai probléma lépett fel a géppel útközben – írja az Independent.

A BA143-as járat január 10-én 11 óra 44 perckor indult a londoni Heathrow reptérről az indiai Új-Delhibe, de a Fekete-tenger felett technikai gondot jelzett a pilótáknak a rendszer. Úgy döntöttek, nem folytatják útjukat, hanem inkább visszafordulnak elővigyázatosságból.

A 24.hu azt írja, a repülőgép 18 óra 24 perckor szállt le Londonban, az út pedig hét órába tartott. Az eredeti repülési terv szerint

a járat nyolc óra alatt már Új-Delhibe ért volna.

Azt nem tudni, pontosan mennyien tartózkodtak a fedélzeten, de az érintett repülő több mint kétszáz férőhelyes. A British Airways szóvivője elnézést kért a kellemetlenségért az utasoktól, akiket a lehető leghamarabb az eredeti úti célra visznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×