INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

bankolás

2019.09.13. 11:27

Már csak néhány óra, és alaposan megváltozik a bankolás

A vonatkozó európai uniós irányelv, az úgynevezett PSD2 szabályozás számos pontja lép hatályba szombaton, ami a mindennapi pénzügyek intézését is érinti, az internetes kártyás fizetési mód egyelőre a megszokott marad
2019.09.10. 16:12

Később lépnek életbe a radikális banki változások

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa további 12 hónap felkészülési időt engedélyezett szolgáltatók számára az úgynevezett erős ügyfélhitelesítés bevezetésére, tekintettel a fejlesztési folyamatok időigényére - mondta Patai Mihály, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke.
2016.12.05. 06:00

Közeledik a digitális bankolás kora

A fiataloknak már alig van szüksége a bankfiókokra, szinte mindent interneten keresztül szeretnek elintézni, ami a pénzügyeket illeti - mondta a Cisco Magyarország igazgatója. Horváth Krisztina szerint a kicsi, pénzügyi innovációval előrukkoló cégek bár egyre többen vannak, egyelőre igen kevés bevételt vettek el a bankoktól.
2016.12.01. 17:14

Egyre többet vásárolunk és bankolunk online

Az egyre több okostelefonnal egyre többet interneteznek az emberek, és ennek megfelelően az online vásárlás és online bankolás is folyamatosan bővül – mondta a T-Systems konferenciáján Kozák Ákos, a GfK Hungária igazgatója.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018