INFORÁDIÓ 
2020. július 3. péntek
Kornél, Soma

észak-korea

2020.06.13. 20:44

Kim Dzsong Un testvére keményen üzent

Katonai akcióval fenyegette meg Dél-Koreát Kim Dzsong Un észak-koreai vezető húga a KCNA észak-koreai állami hírügynökséghez szombaton eljuttatott közleményében, amiért Szöul szerinte nem tesz semmit a dél-koreai aktivisták szórólapkampánya ellen.
2020.06.12. 06:53

Észak-Korea kemény üzenetet küldött Amerikának

Észak-Koreának nem sok haszna származik abból, hogy személyes kapcsolat létesült az ország vezetője, Kim Dzsong Un és Donald Trump amerikai elnök között, ha Washington tovább folytatja Phenjannal szemben ellenséges politikáját - hangoztatta a kelet-ázsiai ország állami médiája pénteken, a felek első csúcstalálkozójának második évfordulóján.
2020.06.11. 17:02

Észak-Korea is beszállt a Hongkongról szóló vitába

Hongkong Kínához tartozik, nem pedig "a Nyugathoz" - szögezte le csütörtöki számában a legfőbb észak-koreai központi lap. Phenjan megtámogatta ezzel nagy szövetségesét, Pekinget, amely egyre élesebb rivalizálásba bocsátkozik az Egyesült Államokkal.
2020.05.24. 07:27

Új hírek jöttek az eltűnt Kim Dzsong Unról

Az ő elnökletével tartotta meg ülését az észak-koreai munkapárt központi katonai testülete, a tanácskozáson megvitatták a többi között a háborús nukleáris elrettentés erősítéséról szóló új javaslatot - jelentette a phenjani kommunista vezetés szócsöveként számon tartott KCNA hírügynökség vasárnap.
2020.05.13. 17:50

Fontos embereket válthattak le Észak-Koreában

A dél-koreai hatóságok feltételezése szerint leváltották az észak-koreai katonai hírszerzés vezetőjét - jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség szerdán.
2020.05.08. 07:21

Kim Dzsong Un: örökké ellenségek maradunk

Észak-Korea pénteken élesen bírálta déli szomszédját egy hadgyakorlat megtartása miatt, miközben Kim Dzsong Un észak-koreai vezető szóbeli üzenetben gratulált a kínai államfőnek az új típusú koronavírus megfékezésében elért sikerekhez.
2020.05.02. 13:48

Kim Dzsong Un újra mosolyog - képek a visszatérésről

Korábban Észak-Korea hírügynöksége jelentette, hogy a kommunista ország vezetője május elsején egy műtrágyagyár felavatásán vett részt. A ceremóniáról most megérkeztek a hivatalos képek.
2020.05.02. 07:29

Váratlan helyen tűnt fel Kim Dzsong Un

Észak-Korea hírügynöksége azt jelentette, hogy Kim Dzsong Un, a kommunista ország vezetője megjelent nyilvánosan május elsején egy műtrágyagyár felavatásán. A ceremóniáról fotók jelentek meg az állampárt - a Koreai Munkapárt - Rodong Szinmun című lapjában.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018