eur:
389.13
usd:
363.67
bux:
68201.18
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Glasshouse Images/Getty Images

Lenyelte a kábítószert a futár, kis híján belehalt

Letartóztatott a Nyíregyházi Járásbíróság egy férfit, aki lenyelve próbált meg kábítószert rejtegetni, majd a drogtól életveszélyes állapotba került - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

Resán Dalma azt írta, a megalapozott gyanú szerint a férfi október 7-ét megelőzően csaknem másfél kilogramm kábítószert szerzett, amelynek egy részét lenyelte, másik részét pedig a ruhájába rejtette.

A gyanúsított a máriapócsi vasútállomás előtt rosszul lett, a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba - ismertette a sajtószóvivő. A férfi szervezetéből műtéti úton 57 kapszulában 636,4 gramm kábítószergyanús anyagot távolítottak el, kabátjában pedig további 75 kapszulát találtak a rendőrök.

A büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását kábítószer birtoklásának "megszerzéssel elkövetett" bűntette miatt rendelte el a járásbíróság nyomozási bírója - tette hozzá Resán Dalma.

A végzést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×