eur:
389.46
usd:
363.31
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Beismerte tettét az angyalföldi gyilkos, hihetetlen részleteket árult el

Őrizetbe vették azt a T. Róbertet, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 13-án éjjel megölte a 27 éves barátnőjét Angyalföldön.

Sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának elfogásával kapcsolatban. Az Index tudósítása szerint Csécsi Soma rendőralezredes, a BRFK szóvivője elmondta: a férfi beismerő vallomást tett, amelynek során azt is elmondta, hogy öngyilkos akart lenni.

Mint ismert, Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a bejelentés után hat perccel a helyszínen voltak, és megállapították, hogy emberölés történt. A gyanúsított férfi, a 35 éves T. Róbert ellen elfogatóparancsot adtak ki, hajtóvadászat indult ellene.

A BRFK szóvivője elmondta, az emberölés bűntettével gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomásából kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, akkor visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt. A férfi az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos szeretett volna lenni, de ezt nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált, nem messze onnan fogták el a rendőrök.

A szóvivő tájékoztatása szerint a férfin nem volt sérülési nyom az elfogásakor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×