eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Prison bunk with shallow depth of field to prison bars over windows
Nyitókép: Mark Meredith/Getty Images

Korábbi kapcsolatait is vizsgálják az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának

Nemcsak megverte és megszurkálta, hanem egy kalapáccsal is súlyos sérüléseket okozott barátnőjének az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja. Ügyvédje szerint a férfi sajnálja tettét, de egyelőre nem kért bocsánatot az áldozat családjától.

„Felfogom, hogy mit tettem, de megmagyarázni nem tudom” – ezt mondta az ügyvédjének T. Róbert, aki a gyanú szerint még júliusban megölte a barátnőjét, M. Petrát a lány angyalföldi lakásában. A férfi a gyilkosság után napokig Óbudán bujkált, a 2016 óta üresen álló, volt háromcsillagos Hotel Római épületében. A rendőrség információi szerint még öngyilkos is akart lenni.

Somos Zoltán, a férfi védője szerint már a nyomozás elején megvitatta védencével a bocsánatkérés lehetőségét, amit rajta keresztül már akkor megtehetett volna. Erre azonban azért nem került sor, mert úgy ítélték meg, hogy „egy ilyen kijelentés ebben a helyzetben egyszerűen súlytalan lenne”.

T. Róbertet nemrég a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol kiemelt veszélyességi fokozatba sorolták. A Blikk szerint erre azért volt szükség, mert a férfi tettét a rabok többsége mélyen elítéli, így tartani lehet az esetleges retorziótól. Mint olvasható, a 35 éves férfi teljesen összeomlott a börtönben.

Az ügyvéd szavai alapján „a nyomozók próbálják felvázolni, egyáltalán miképpen zajlott a bűncselekmény, mi történt közvetlen az emberölést megelőző néhány órában, percben. Ahogy

azt is tisztázni akarják, miként viselkedett védencem az előző partnerkapcsolataiban”

– tette hozzá a lapnak.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, sajtóhírek szerint a férfi azért végzett a lánnyal, mert leszólta a férfiasságát és szakítani akart vele. A Blikk úgy tudja, hogy a gyilkos eszközök között nem csak kés, de egy kalapács is volt. Somos Zoltán ezt nem kívánta kommentálni, de a lap szerint ennek kivizsgálásával, az ügy akár „különös kegyetlenség” minősítést is kaphat.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×