eur:
390.7
usd:
366.55
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Fellökte a kocsijára ütő kerékpáros futárt – videó

Az autós a Jászaitól követte a futárt, majd miután utolérte, rátámadt.

A vád szerint egy 38 éves férfi március 22-én délután, a Szent István körúton autózott a Margit híd felől a Nyugati pályaudvar irányába, amikor a Jászai Mari tér környékén elhaladt egy kerékpáros ételfutár mellett. A futár ráütött a terhelt gépkocsijának tetejére, majd tovább hajtott.

A sofőr ezen felháborodva a kerékpáros után hajtott, a körúton utolérte, beállt elé az autójával, majd kiszállt, megragadta a futárt a karjainál és lökdösni kezdte a járda irányába. Végül egy nagyot lökött rajta, amitől a futár elesett. A támadó ezt követően elhajtott a helyszínről – olvasható az ugyeszseg.hu oldalon.

Hozzáteszik, a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága a szükséges bizonyítékokat beszerezte, ennek eredményeként a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítás alapján a Pesti Központi Kerületi Bíróság váddal egyezően bűnösnek mondta ki a terheltet garázdaság vétségében, és ezért őt 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×